WAT WIL JE BEREIKEN MET JE HOND?

Wil je op een positieve manier met je hond aan de slag? Wil je het gedrag van hond leren begrijpen? Wil je een betere relatie met je hond krijgen? Bij 1001HONDEN staat het natuurlijk gedrag van de hond voorop. In de lessen leer je de signalen van je hond juist te interpreteren en hoe daarop te reageren. Honden opvoeden is namelijk meer dan alleen maar je hond leren zitten en liggen.

 

HAAL HET BESTE UIT JE HOND

De mogelijkheden van een hond worden bepaald door zijn afkomst, karakter én de manier waarop jij als baas met je hond omgaat. Je creëert een sterke band tussen jou en je hond door tijd en energie in hem te stoppen. Begrip te tonen voor hem en zijn behoeften. Pas dan ontstaat er een relatie gebaseerd op wederzijdse waardering en vriendschap. En met iemand waarmee je een goede band hebt, is het veel leuker samenwerken.

 

DE LESSEN

Bij 1001HONDEN krijg je advies en hulp bij de opvoeding van je hond. Door de groepen klein te houden is er veel persoonlijke begeleiding en volop aandacht voor vragen. Naast de puppencursus, kun je ook leren speuren met je hond of een thema workshop volgen zoals lopen met een slappe lijn, hier komen en hond in balans. Heb je liever 1-op-1 les? Meld je dan aan voor privéles.

 

DE LESLOCATIES

De lessen vinden op verschillende locaties in Amsterdam plaats. Zo wordt er in park en bos geoefend, maar ook in

't Dierenhofje van dierenwinkel en dierenartspraktijk Natuurlijk Gezonde Dieren op de Rijnstraat 226 in Amsterdam. Dit is een afgeschermd gebied waar tijdens de les geen andere honden toegang tot hebben. Kijk bij de cursus van je interesse voor meer lesinfo.

 

INTERESSE?

Er starten regelmatig nieuwe cursussen. Houd de website in de gaten voor nieuwe data of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.