DISCLAIMER

 

ALGEMEEN | 1001HONDEN heeft met de grootst mogelijke zorg de informatie op de website samengesteld. De informatie op deze website is zorgvuldig gecontroleerd en 1001HONDEN doet haar uiterste best deze up-to-date te houden. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat de geboden informatie verouderd of niet (meer) correct is. Voor eventuele onjuistheden kan geen verantwoordelijkheid worden genomen. Er zijn dan ook geen rechten te ontlenen aan de informatie. 1001HONDEN behoudt zich het recht voor de informatie zonder vooraankondiging en op ieder moment, te wijzigen en/of in te trekken. Bij twijfel of bij onduidelijkheid over de informatie graag contact opnemen met 1001HONDEN.

 

AANSPRAKELIJKHEID | 1001HONDEN kan niet aansprakelijk worden gehouden voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook die voortvloeit uit of verband houdt met het bezoek van de website van 1001HONDEN, de daarvan verkregen informatie en/of diensten of de - tijdelijke - onmogelijkheid deze site te kunnen raadplegen.

 

EXTERNE LINKS | De website van 1001HONDEN bevat externe links. Deze zijn als service voor de bezoeker opgenomen. 1001HONDEN is echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen, voor de diensten die hierop worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van deze externe links.

AUTEURSRECHT | Het auteursrecht voor teksten, ontwerpen, foto’s en logo’s op de websites van 1001HONDEN berust bij 1001HONDEN en mogen daarom niet zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van 1001HONDEN worden gekopieerd, gewijzigd of anderszins gebruikt.

 

laatste wijziging 13 november 2012